Theater

Theater is een kunstvorm die verbindt, die iets los kan maken bij speler en publiek. Theaterschool Masquerade biedt kwalitatieve, inhoudelijke lessen waarin het plezier en de ontwikkeling van het zelfvertrouwen op de eerste plaats staan. Bij Masquerade kun je lessen volgen op verschillende niveaus volgens een uitgewerkt leerplan. Naast theater-, musical en circusles voor kinderen en jongeren, hebben wij ook cursussen voor volwassenen.

Kernaanbod

Bij Masquerade kun je lessen volgen op verschillende niveaus volgens een uitgewerkt leerplan. Naast theater-, musical en circusles voor kinderen en jongeren, hebben wij ook cursussen voor volwassenen.

Extra aanbod

Naast ons kernaanbod organiseren wij kinderfeestjes, vakantieprojecten, masterclasses en nog veel meer! Hier vindt u ook auditieoproepen.

Voorstellingen

Theaterschool Masquerade treedt al meer dan 10 jaar op in de provincie Utrecht. Kijk hier voor meer informatie, ouderbrieven en foto’s van vorige jaren!

Het team

Onze docenten en medewerkers op een rij.

Praktische informatie

Ouderbrieven, nieuwsbrieven en informatie over vakanties, inschrijvingen, kledingvoorschriften en onze algemene voorwaarden staan hier.