Vanwege het treurige nieuws over de gezondheid van Jan Rot, wordt dit concert helaas afgezegd. We wensen Jan en zijn naasten veel sterkte toe. Kaartkopers zijn per e-mail op de hoogte gebracht. Voor vragen: info@kunstenhuisidea.nl.

Jan Rot: OK Boomer
In OK Boomer gaat zanger en meestervertaler Jan Rot (1957) terug naar de jaren 60. Hij koos uit elk jaar zijn favoriete lied en met topgitarist Laszlo Versteeg (1992) naast zich komen dan uiteraard Beatles, Stones, Who en Kinks voorbij. Maar ook hits die je bijna was vergeten, naast een paar fijne eigen nummers.
Daarnaast zijn er de herinneringen, weetjes en verhalen. Met vertedering kijkt Jan terug naar zijn peutertijd in Arnhem, zijn jaren in Indonesië als kind in een zendingsgezin, het verlof in 1967 waarin hij popmuziek ontdekte, en besloot: ik word later zanger.
Dat kwam uit, en nu is hij inmiddels de 60 gepasseerd, in het besef dat de tijd nu sneller gaat dan jij. Maar is dat erg? Hoe hou je zowel het jongetje in jezelf levend als dat je meegaat in de tijd? Ook dat hoort u in OK Boomer!

vrijdag 20 mei
20:00

Theater Het Lichtruim

Tickets