Melodías del Corazón

Zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsy flamencogitarist Manito een concertprogramma genaamd ”Melodías del Corazón“. Met deze warmbloedige voorstelling wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht. Op het repertoire staan zowel bestaande als zelfgeschreven Spaanstalige nummers. Bij de concerten krijgt Mónica de mensen snel op het puntje van de stoel. Zij weet haar publiek te betoveren met haar charisma. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Tijdens de concerten bespeelt hij ook diverse andere snaarinstrumenten, waaronder de Laud (Spaanse Luit).

Mónica Coronado

Mónica Coronado is geboren en opgegroeid in Barcelona. Haar ouders komen van origine uit Castilla de la Mancha. In de auto van haar vader hoorde ze vaak flamencomuziek. Op haar 25ste is ze met haar gitaar op muzikale wereldreis gegaan. In deze periode heeft ze aan verschillende muziekstijlen geproefd. Via Cuba, Amerika en India is ze uiteindelijk in Nederland beland. In Arnhem heeft ze lichte muziek gestudeerd.

Manito

Manito is op zeer vroege leeftijd begonnen met gitaarspelen. Hij ontwikkelde zijn eigen stijl op de flamencogitaar. Zijn spel is intuïtief en rijk aan diverse invloeden. Met zijn vurige en verhalende improvisaties houdt Manito een dialoog met Mónica. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Meer informatie: www.monicacoronado.com

vrijdag 13 mei
20:00

Theater Het Lichtruim

Tickets