Singer-songwriter course - Songwriting & Storytelling (beginners)

Cursussen Muziek kinderen-muziek zeist
Cursus: Singer-songwriter course - Songwriting & Storytelling (beginners)
Lesdag: N.t.b.
Aantal lessen: 18
Locatie: Zeist, Klinker
Startdatum: 30-11--0001
Docent: Dorine Wiersma
Prijs: € 369

Om jouw ontwikkeling nóg completer te maken, start Voice WorX Academy van KunstenHuis IDEA met lessen in Songwriting en artiest ontwikkeling. Van beginner tot gevorderd; je kunt bij ons terecht voor lessen van professionals die zelf het vak uitoefenen waardoor je niet alleen een lied leert schrijven, maar het ook leert uitvoeren, tot op een podium aan toe.

Songwriting & Storytelling

Dit is jouw programma als je wilt beginnen of je net bent begonnen:

Of je nu muzikant of zanger bent die graag eigen songs schrijft of een schrijver die zijn gedachten op muziek wil zetten, in deze lessen leer je denken als een songschrijver en slim omgaan met je woorden. Je songs worden hierdoor sterker en zullen beter blijven hangen bij de luisteraar.

Hoe het werkt? Beginnende liedschrijvers komen in groepen van maximaal vijf personen twee uur lang bij elkaar. In de eerste les krijg je veel basisinformatie, praktische tips en handvaten zodat je thuis meteen aan de slag kunt met je eerste tekst en muziek. In de lessen die volgen nemen de deelnemers hun lied met elkaar door en krijgt iedereen persoonlijke feedback en coaching. Iedereen komt even lang aan bod en iedereen denkt met elkaar mee. Zo leer je ook veel van de feedback op de songs van je medecursisten en over het belang van samen sparren. Thuis kun je dan weer verder werken aan jouw eigen song. Aan het einde van dit programma treed je op, op een intiem podium.

Leeftijd beginners va. 10 jaar