Singer-songwriter course - Voice & Songdesign (v.a. 21 jaar)

Cursussen Muziek instrumenten zeist
Cursus: Singer-songwriter course - Voice & Songdesign (v.a. 21 jaar)
Lesdag: N.t.b.
Aantal lessen: 25
Locatie: Zeist, Klinker
Startdatum: 30-11--0001
Docent: Jose Bosschers, Lola Cedès
Prijs: € 929

Om jouw ontwikkeling nóg completer te maken, start Voice WorX Academy van KunstenHuis IDEA met lessen in Songwriting en artiest ontwikkeling. Van beginner tot gevorderd; je kunt bij ons terecht voor lessen van professionals die zelf het vak uitoefenen waardoor je niet alleen een lied leert schrijven, maar het ook leert uitvoeren, tot op een podium aan toe. Zowel individuele- als groepslessen.

Voice & Songdesign

Dit is jouw programma als je, naast zingen, een popartiest wilt worden

Voel jij je meer artiest dan alleen maar zanger of songwriter? Dan is onze nieuwe special course iets voor jou: we combineren zang, piano/gitaar, producing en performing in één traject.

Hoe het werkt? Je krijgt zanglessen, dat is de basis. Binnen die lessen leren we je ook hoe je jezelf kunt begeleiden op piano en/of gitaar. Je krijgt daarnaast les in het schrijven van muziek en songteksten en producing. En natuurlijk krijg je les in performing en storytelling. Het opnemen van jouw song behoort ook tot deze course.

Of je nu wilt experimenteren of juist misschien al wat songs hebt gemaakt: Je ontwikkelt jezelf als complete artiest die thuis is op het podium en in de studio, niet alleen als goede zanger of schrijver. De meer gevorderde muzikant kan ook kiezen voor meer verdieping en zich toeleggen op een specifiek aspect. Je treed aan het eind van het programma op, op een professioneel poppodium.

Leeftijd: vanaf 21 jaar