Welkom in het
nieuwe cursusjaar!

Ik dans

Ik creëer

Ik speel

Ik acteer

Ik groei

Ook in 2023 staan we weer voor je klaar!

Er gaat een wereld voor je open…

Wat ga jij doen in het nieuwe jaar? We presenteren je graag ons nieuwe cursusaanbod! Wil je leren tapdancen, je improvisatieskills verbeteren, de kracht van het penseel ontdekken, of een instrument leren spelen? Wij hebben de juiste cursus voor jou. Onderaan deze pagina vind je de links naar alle disciplines.

Voor alle leeftijden en alle niveaus

KunstenHuis Idea biedt cursussen en lessen op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst. Voor alle leeftijden en alle niveaus. Altijd gegeven door ons team van professionele, enthousiaste en vriendelijke docenten. Plezier, persoonlijke ont­wikkeling en artistieke kwaliteit gegarandeerd.

Kunst voor iedereen

Net als het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil KunstenHuis Idea dat álle kinderen een club kunnen kiezen, ook als er thuis geen geld is.

Wil je kind ook muziekles, dansles, de theaterschool of een creatieve cursus volgen, maar is het lastig te betalen? Dan betaalt het Jeugdfonds het lesgeld.
Kijk op Kies een club voor meer informatie.

Proefles

Twijfel je tussen twee cursussen of wil je eerst eens kijken of een cursus bij jou past? Volg dan eerst een proefles. Een proefles is gratis, maar meld je wel even aan.
Aanmelden voor een proefles

Meer weten?

We helpen je natuurlijk graag bij je keuze. Kies je voor dans, theater, musical, schilderen, viool, gitaar, saxofoon of piano? Wij geven je graag advies. Samen vinden we zeker de juiste cursus voor je.

KunstenHuis Idea is dé plek voor kunst en cultuur in de gemeenten De Bilt, Bunnik, Soest en Zeist. We zijn een bruisend cultuurcentrum met zes bibliotheekvestigingen, een professioneel cursusaanbod theater, beeldende kunst, dans en muziek, twee theaters, een poppodium, projecten in het onderwijs en maatschappelijke projecten. 

Keuze genoeg! Wat kies jij?

Ik dans

Ik creeër

Ik speel muziek

Ik acteer

Ik groei

creatieve cursus kinderen theater spelen theaterschool kunstenhuis

Dit is het allerleukste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan!

Leerling basisklasNa de voorstelling in het theater