fbpx

YES WE GAAN WEER BEGINNEN!

We gaan weer beginnen en hebben er enorm veel zin in! 

Alle lessen starten in de week van 14 september, de eerste 2 lesweken is er altijd extra begeleiding aanwezig om vragen te beantwoorden
en nieuwe leerlingen wegwijs maken in de gebouwen. 

De lesroosters met daarin ook vermeld de data van de voorstellingen worden eind september per groep uitgedeeld en gemaild.
Houd je mail box dus goed in de gaten en kijk ook in de spam want soms komen onze mails daarin terecht helaas.

LESSEN EN CORONA

Natuurlijk volgen we de bekende richtlijnen van het RIVM en willen we iedereen wijzen op onze corona protocollen.
Per locatie is er een protocol opgesteld en we willen ouders en leerlingen vragen om zich daaraan te houden. Deze zijn te lezen op onze website.
Algemeen geldt voor Bilthoven: omhoog met de lift, naar beneden met de trap. In Zeist geldt ingang via voordeur, uitgang via tuin of speeltuintje.

We vragen ouders zoveel mogelijk hun kinderen bij de ingang van de panden af te zetten, zeker voor wie al bekend is. De nieuwe leerlingen mogen de eerste 2 weken tot het leslokaal gebracht worden door ouders. Ouders kunnen jammer genoeg niet meer in de gangen wachten, we kunnen daar niet voldoende afstand houden. Voor sommige jongere kinderen zal dit misschien te spannend zijn en daar maken we zeker uitzonderingen voor. (Kleutermusical is zeker een uitzondering) We hopen op jullie begrip.

VAKANTIES & ZIEKMELDEN

We houden in principe de schoolvakanties en feestdagen aan, maar er zijn vaak extra vakantieweken ingepland vanwege het aantal lessen binnen het cursusseizoen. Dat komt erop neer dat elke klas een specifiek rooster heeft i.v.m. alle verschillende voorstellingsdagen en een seizoen van 32 lessen per groep. Bekijk de roosters straks heel goed per groep om verwarring te voorkomen.

Afmeldingen: Mocht uw kind niet mee kunnen doen aan de les kunt u dit doorgeven via de website bij ‘Afmelding les‘.

VOORSTELLINGEN 

Basisklassen* de Bilt spelen op 22 en 23 mei 2021 in Theater de KOM
de voorstelling Alice in Wonderland (let op: Pinksterweekend)

Basisklassen* Zeist spelen op 29 en 30 mei 2021 in Theater FIGI
de voorstelling Sjakie en de Chocoladefabriek.

(*Basisklassen zijn theaterklassen 1, 2 en 3 en musicalklassen 1, 2 en 3)

Productieklassen bespreken tijdens de eerste lessen samen met hun docent(en) welk weekend ze hun voorstelling zullen gaan spelen. Uiteindelijke data komen in de roosters. Vorig jaar hebben we de meeste voorstellingen gefilmd en hier zijn leuke en gave montage’s uit voortgekomen. Natuurlijk hopen we dit jaar om weer in de theaters te kunnen spelen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan gaan we ook bij deze klassen op zoek naar goede alternatieven.

We hopen er op dat we de voorstelling gewoon in de theaters kunnen spelen tegen die tijd, waarbij iedereen kan komen kijken. Mochten de maatregelingen nog steeds aanpassingen vragen, gaan we in gesprek met de theaters over alternatieve mogelijkheden. Bijvoorbeeld, wél in het theater spelen maar met beperkte en verspreidde stoelen voor ouders, en streamen voor verdere familieleden en vrienden. Dit zijn slechts nog ideeën en deze worden nader onderzocht indien nodig. Doel dit jaar is in ieder geval de voorstelling door te laten gaan in de theaters, op welke manier dan ook.

Acteerklas

Speciaal voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar gaan wij in Zeist vanaf 1 oktober van start met een korte cursus! Samen met leeftijdsgenoten gaan ze de vloer op, krijgen les van verschillende docenten en proeven zo van verschillende speltechnieken waaronder improvisatie, tekstbehandeling en fysiek theater. Het is de ultieme cursus voor jongeren die nog niet zoveel ervaring hebben met theater en graag zouden willen starten.

Kijk voor meer informatie over de acteerklas.

NOG PLEK BIJ KLEUTERMUSICAL!

We hebben nog plekken vrij bij de korte cursus Kleutermusical op de zaterdagochtenden in de Bilt. De cursus is voor kleuters die van verhalen, spelen en verkleden houden. Heb jij nog een broertje, zusje, buurjongetje of -meisje?
Geef het aan ze door!

Kijk voor meer informatie over de kleuterlessen.

NOG ENKELE PLEKJES …
Iedereen is welkom voor een vrijblijvende proefles! Ken jij nog broertjes, zusjes, vriendjes of buurkinderen die graag bij ons theater komen spelen? Geef het aan ze door!
Er zijn nog maar een paar plekjes in de basisklassen.


Kijk voor meer informatie & aanmelden