muziekschool zeist

KunstenHuis | Muziekschool De Bilt-Zeist

Extra aanbod

Wij bieden regelmatig extra aanbod, zoals bijvoorbeeld kennismakingslessen, zomercursussen en masterclasses.

Zomeractiviteiten 2021

Schrijf je eigen compositie en voer deze uit op een professioneel podium!

Creatieve muziekworkshops voor 9+

Deze zomer hebben kinderen van 9 tot 12 jaar de kans om mee te werken aan de locatievoorstelling Carnaval der Bedreigde Dieren, die op tournee gaat langs drie natuurgebieden in Nederland!

Onze viooldocente Sophie de Rijk nam samen met Hilke Bressers het initiatief voor deze voorstellingen gebaseerd op “Le Carnaval des Animaux” van de Franse componist Camille Saint-Saëns.

Ben je tussen de 9 en 12 jaar, speel jij al enkele jaren een instrument en/of houd je van zingen? Schrijf je dan in voor de workshops o.l.v. Maite van der Marel op dinsdag 24 en woensdag 25 augustus waarin je leuke creatieve opdrachten krijgt, leert om te improviseren en om je eigen ideeën om te zetten in muziek. En ook treedt je met een aantal bevlogen muzikanten op op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Klik hier voor meer info en inschrijven.

Muzikale activiteitenweek

Van 30 augustus tot 5 september, de week voor de start van het nieuwe cursusseizoen, gaat de muziekschool open met allerlei leuke muzikale activiteiten. Binnenkort maken we het programma voor deze week bekend, dus houd deze website en onze socials in de gaten!

Vanaf maandag 30 augustus zijn op alle locaties leuke workshops, proeflessen en activiteiten om iedereen kennis te laten maken met cultuur.

Kortlopende cursussen 2021

Maak kennis met de wereld van muziek

In onderstaande kortlopende cursussen maken kinderen van 1 tot 12 jaar spelenderwijs kennis met muziek, of bouw je als muzikant je huidige muzikale kennis en kunde uit. Samen muziek maken en plezier staan hier voorop!

Muziekplezier van 1 tot 4

Muzieksucces van 4 tot 6

Muziekkracht van 6 tot 8

Muziekcarrousel van 6 tot 9 

NIEUW: Muzieklessen in Maartensdijk en Den Dolder

Opstapcursussen

Wil je een instrument leren bespelen maar weet je niet zeker of het bij je past? Doe dan een opstapcursus! In vier lessen leer je het instrument op een vrijblijvende manier kennen en krijg je van je docent verder advies.

Profiteer nu van de voordelige winteropstapcursus: van 89,- voor 69,- als je deze koopt vóór 25 december! (zie onderaan in de tabel)

CursusLesdagBeginEindLocatieDocentPrijsAantal lessen
CursusLesdagBeginEindLocatieDocentPrijsAantal lessen

Leuke cursus gevonden?

Schrijf je direct in!

Heb je een cursus gevonden die bij je past? Schrijf je dan direct in. Onze docenten en medewerkers zetten graag hun passie, kennis en ervaring voor je in.
Inschrijven kan direct op onze site of via het papieren inschrijfformulier.

Direct inschrijven

Twijfel je nog?

Doe een gratis proefles!

Zolang er plek is bij een cursus kan je altijd gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Heel fijn als je meerdere instrumenten leuk vindt en je nog twijfelt over welke cursus je wil gaan doen. Zo kan je ervaren of het echt wat voor je is.

Proefles aanvragen

Extra aanbod

Wij bieden regelmatig extra aanbod, zoals bijvoorbeeld kennismakingslessen, zomercursussen en masterclasses.

Praktische informatie

Kan ik een instrument huren?
Wat kost een cursus?
Wanneer is de muziekschool gesloten?

Docententeam

Onze docenten zijn hoogopgeleide vakmensen met een eigen, vaak bloeiende uitvoeringspraktijk.